O nama

O nama

Razigranost boja staklenih elemenata, maštovitost oblika, visoki stupanj ručne izrade, originalnost, kreativnost i trendovska razmišljanja... sve to, i još puno više, sadržano u modnom nakitu jednostavnog modernog imena Collectiv, imena iza kojeg se krije mladi tim dizajnera, osnivača i nositelja ovog brenda. Uvijek ukorak s trendovima, ekološki osvješteni i pomalo drugačiji.

Svaki komad nakita Collectiv sadrži hand made elemente, ručno izrađene na plameniku ili korištenjem peći za fuziju stakla. U vlastitoj izradi proizvodimo, kombiniramo, obrađujemo i finaliziramo s pažnjom svaki naš proizvod. S ponosom ističemo da Collectiv koristi materijale koji ne sadrže olovo, nikal, kadmij, kao ni druge najčešće alergente. Collectiv je stoga 100% siguran za vašu kožu, na taj način brinući se o vašem zdravlju.

Posebna linija Collectiv modnog nakita izrađuje se iz kiruškog čelika, aluminija i prirodne kože i u sebi ne sadrži niti jedan alergijski sastojak. Karakterizira je vrhunska izrada, originalni dizajn, dugovječnost i posebnost oblika.

Collectiv se s radošću vraća prirodi iz koje bezrezervno crpi materijale i inspiraciju. Njegujemo načelo reciklaže kad-god je to moguće. Razbijeni proizvodi i elementi se ne bacaju kao otpad, nego se u kreativnom ciklusu ponovo koriste za izradu novih komada nakita. Razbijenim staklenim djelovima u pećima za staklo fuzijom udahnjujemo novi život. Stoga ponosno stavljamo oznaku reciklaže na našu ambalažu.

Kada zadobijemo i vaše povjerenje koje gradimo kroz 10-godišnje postojanje, Collectiv će zasigurno postati i dio vaše priče, kao izuzetni modni detalj na putu do vaše modne individualnosti i osvještenosti.

Collectiv – za urbanu ženu koja zna što želi, za tinejdžere i djecu u razigranom svijetu boja i oblika, za sve one koji znaju što je trendy, kvalitetno, a oku i srcu dopadljivo. Jer oko i srce ne znaju lagati.

 

 

Collectiv upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.