Naša priča

Brand Collectiv nastao je 1995. godine s jedinstvenim ciljem - stvoriti svijet maštovitih likova u obliku nakita koji će i najtmurniji dan učiniti lijepim i veselim. Iz ideje, s tim ciljem na umu, razvili smo niz šarenih i originalnih likova koje danas krase i predstavljaju brand Collectiv.

 

Naši su proizvodi namjenjeni svima; ženama sa stavom, muškarcima sa stilom, djeci te svima onima koji žele pobuditi dijete u sebi.

Collectiv Team

Ono što karakterizira naš modni nakit je originalan dizajn, vrhunska izrada te dugovječnost.

Iza imena Collectiv krije se tim maldih i kreativnih dizajnera, uvijek u korak s vremenom. 

Collectiv nakit osvojit će Vas na prvi pogled i zasigurno postati dio Vaše svakodnevice. 

Izrada nakita

Svaki dio nakita pomno je izabran te ručno sastavljen s pažnjom i brigom da na tržište izađe u najboljem mogućem izdanju.

Brinemo o zdravlju naših kupaca. Upravo zato ne koristimo nikakve štetne materijale.

Modni nakit Collectiv izrađen je od kirurškog čelika, srebra, prirodne kože i pamuka te je na taj način siguran za zdravlje.

Nova kolekcija nakita

Nova kolekcija modnog nakita Collective inspirirana je morem i hrvatskom obalom. Na tom tragu, kao lokacija za snimanje odabrana je riječka plaža Sablićevo na kojoj su pozirali poznati modeli Vita Veljačić i Vedrana Linardić.

U izradi nakita korišteni su koralji, biseri i poludrago kamenje te komponente od čelika, stakla i srebra. Sav nakit je ručno sastavljan i pažljivo pakiran, a dizajn ambalaže i prodajnih stalaka za kolekciju je rađen u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci i Akademijom primjenjenih umjetnosti te prof. Branimirnom Paškvanom. 

Za fotografije su zaslužni student Akademije primjenjenih umjetnosti Ljuljzim Ramadani i fotografkinja Enia Šimac. Video produkciju potpisuje Karlo Marković, a organizatorica snimanja bila je studentica Ekonomskog fakulteta u Rijeci Zora Bujan. 

 
Copyright © 2021 Collectiv, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.