The Ovca

Naše ovce su šarene, inteligentne i znatiželjne. Započeo je svoj život kao dizajner majica, ali jedinstveni karakter ovce se izvrsno uklapa u naš lijepi i nježni nakit.

Iako naša ovca može dijeliti isti oblik i karakteristike kao i ostale njezine vrste, ona nije sljedbenik nego vođa. Prkosite svim prethodnim pretpostavkama o njegovom karakteru. Njegov moto je "širiti dobrotu i plemenitost u najtežim vremenima". Ovce su kroz povijest bile simbol odanosti, bogatstva i čistoće, ali naše ovce su više od toga. Predstavlja kreativnost, radoznalost i ambiciju. Ona zna tko je i što želi.

Kolektivna ovca je jaka, inteligentna, duhovita i uvijek dovodi u pitanje društvene norme. Gleda ispred sebe u daljinu. Njezine naočale nikad nisu daleko jer joj pomažu steći novu perspektivu. Iznad svega, puna je boja.

Copyright © 2022 Collectiv, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.