Uvijeti korištenja

Svaki naš proizvod izrađen je s pažnjom i brigom u prostorima tvrtke. Na taj način Vaša narudžba će u Vaše ruke stići u najboljem mogućem izdanju. U slučaju da nije tako, molimo Vas da nas kontaktirajte. Ukoliko imate problema s završetkom narudžbe ili s navigacijom stranice, molimo Vas da osjvežite svoj preglednik. Ako problemi nisu otklonjeni, kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći u najkraćem mogućem roku. Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene u našoj internet trgovini. Isporučitelj robe ponuđene na ovim stranicama je T.O. Kandelica.

Kupac je svaki posjetitelj internet trgovine koji odabere, naruči i i plati jedan ili više proizvoda te time sklopi Ugovor sklopljen na daljinu. 

Korištenjem internetskih stranica i internet trgovine www.collectiv.eu prihvaćate sve navedene uvjete korištenja i potvrđujete da ste iste pročitali i u potpunosti razumjeli. 

Ukoliko se iz bilo kojeg razloga ne slažete s nekim  od uvjeta korištenja molimo Vas da se ne služite ovim internetskim stranicama niti njenom web trgovinom

Uvjeti poslovanja internet trgovine www.collecitv.eu sastavljen je u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (N.N. 41/14; 110/015), glava III. - Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu te predstavlja prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP.  

Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja. Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, ovlašteni korisnik kreditne kartice te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda, tj. za kupnju putem internetske prodaje.

Korištenjem internetskih stranica i internet trgovine www.collectiv.eu prihvaćate sve navedene uvjete korištenja i potvrđujete da ste iste pročitali i u potpunosti razumjeli. 

Ukoliko se iz bilo kojeg razloga ne slažete s nekim od uvjeta korištenja molimo Vas da se ne služite ovim internetskim stranicama niti njenom web trgovinom. 

T.O. Kandelica, putem internet trgovine omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u web ponudi. Proizvodi su opisani i predstavljeni na detaljan način. Boja proizvoda može varirati uslijed rasvjete i postavka monitora.

Cijene su izražene u kunama te uključuju PDV. 

T.O. Kandelica je u sustavu PDV-a. 

Zaključno s kupnjom, vrijedi cijena na dan narudžbe, odnosno sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile po izradi ponude, u trenutku narudžbe.

T.O. Kandelica zadržava pravo na izmjene cijena u bilo kojem trenutku bez prethodne najave te pokretanje sniženja cijena i posebnih akcija. 

Za narudžbe zaprimljene sa strane kupaca koji žive izvan EU, mogući su dodatni troškovi carine i poreza koje snosi kupac. 

T.O. Kandelica zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave.